2012. október 1., hétfő

A kerti tavak világa - GardeMatic

A kerti tavak és a kert díszítés világa

kerti to epites2  kerti to és díszítés2     kert díszítés3 noveny kerteszkedes2

      Kerti tó építés           Kerti tó díszítés              Kert díszítés                 Kertészkedés  


pond2
          A kerti tavak a   természet közelségét hozzák otthonunkba, legyen szó vízesésről, vagy a kert eldugott részén megbújó kis tavacskáról. A tavunkba telepíthetünk többféle növényt, tavirózsát melyek a halakkal tökéletes párost alkotnak. Számunkra a legszebb kerti tó, amelyben halak úszkálnak, és lelátunk a tó fenekére, mert kristály- tiszta a víz...

A tiszta víz eléréséhez az élő elemeken túl jól összeállított és méretezett szűrőrendszert kell használnunk. Az általunk forgalmazott szűrőrendszerek vegyszer-mentesek, csak a természetben megtalálható szűrőanyagokat, például vulkanikus kőzeteket használunk.

A kerti tavunkat építhetjük kész medencékből, vagy a saját képzeletünk által megálmodott formát tófóliából. Aki kis méretű tavat szeretne, 100-200 litereset annak javasoljuk, hogy a kész medencék közül válasszon, mert ilyen kis méretet körülményes tófóliával igazán szépen kialakítani.
   
pond3
       A kertünket több módon díszíthetjük hasznosíthatjuk. Használhatunk a kerti tóhoz vagy a közvetlen közelébe való díszítő-elemeket ami lehet egy vízköpő, szökőkút fúvóka vagy világítás. A kertünknek azonban vannak olyan részei, amelyek nem kimondottan a kerti tóhoz tartoznak, például egy virágágyás, terasz, vagy egy konyhakert.

A  kert minden szegletébe kínálunk díszítő elemeket a legkisebb csíráztatóládától, a virágfuttató rácsokon át a kerti bútor takaróig.


"Számunkra az a fontos hogy mindenki jól érezze magát a kertjében és ehhez mindent megtaláljon nálunk." 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése